Az isteni szíverősítő\n\n\nAntioxidánsokkal telített, elismerten az egészséges szívműködést segítő táplálék\n\n\n\nAlapanyag(ok) lehetséges tulajdonságai\n\n\n\n\n\n\n\nnormál energiatermelő anyagcsere\n\n\n\n\n\n\na sejtmembránok normális működése\n\n\n\n\n\n\na normál csontok fenntartása\n\n\n\n\n\n\na normál fogak karbantartása\n\n\n\n\n\n\na gyermekek csontok normális növekedése és fejlődése\n\n\n\n\n\n\nnormál haj pigmentáció\n\n\n\n\n\n\nnormális vas szállítás a testben\n\n\n\n\n\n\nnormális izomműködés\n\n\n\n\n\n\nnormál fehérje szintézis\n\n\n\n\n\n\nnormál pszichológiai funkció\n\n\n\n\n\n\naz immunrendszer normális működése\n\n\n\n\n\n\nnormális kognitív funkció\n\n\n\n\n\n\na fáradtság és a fáradékonyság csökkentése\n\n\n\n\n\n\na sejtosztódás folyamata\n\n\n\n\n\n\na gyermekek normális kognitív fejlődése\n\n\n\n\n\n\na normál kötőszövetek fenntartása\n\n\n\n\n\n\naz idegrendszer normális működése\n\n\n\n\n\n\nelektrolit egyensúly\n\n\n\n\n\n\na bőr normál pigmentációja\n\n\n\n\n\n\na sejtek védelme az oxidatív stressz ellen\n\n\n\n\n\n\na kötőszövet normális kialakulása\n\n\n\n\n\n\nnormális oxigénszállítás a testben\n\n\n\n\n\n\na vörösvértestek és a hemoglobin normális kialakulása\n\n\n\n\n\n\nAz Európai Élelmiszer-biztonsági Hatóság (EFSA) és az Európai Bizottság (EC) által tudományosan nem bizonyított állítások\n\n\n\n\n\n\nRészletes leírás\n\n\n\n\nA Dél-Amerika trópusi éghajlatáról származó theobroma cacao fa a maják és aztékok szent fája. A perui bio-termelők által gyártott kakaóbab több antioxidánst tartalmaz, mint a vörösbor és háromszor többet, mint a zöld tea. A kakaóbab gazdag ásványianyag forrás. A nyers babhüvelyeket kézzel szedik, kiválogatják a legjobb minőségűeket és a kezdeti keserűségük csökkentése érdekében fermentálják. Miután a szárított babot tiszta vízben megtisztítják, meghámozzák és a magját kivágják, összezúzzák. Ezeket őrlik kakaó pasztává. A paszta zsírját a szilárd részből kivonják, a maradékot szárítják és finom kakaóporrá őrlik. A kakaópor kevesebb zsírt és több rostot tartalmaz, mint a bab. A gyártási folyamat megőrzi a bab tápértékének jelentős részét, adalékanyagok nélkül.\n\n\nA perui kakaópor agas antioxidáns tartalma révén természetes sejtvédő hatású, ezért segíthet az öregedési folyamatok lassításában. Jelentős magnéziumforrásként nélkülözhetetlen a megfelelő idegi és izomműködéshez, illetve hangulatjavító, energetizáló hatásáról is ismert. A kakaó rendkívül gazdag antioxidáns flavonoidokban, elismerten az egészséges szívműködést segítő szupertáplálék, emellett csökkentheti a stroke és a rák kockázatát. Tömege 50%-át három féle zsír alkotja, amelyek nem károsak a szervezetünkre és nincs koleszterinnövelő hatásuk. Ezek egyike az olívaolaj zsírja, az olajsav, valamint a sztearinsav és palmitinsav, illetve a kakaó több aminosavat is tartalmaz, mint például a triptofán és az argine. A kakaópor rendkívül széles körben alkalmazható, számtalan élelmiszer, ital és édesség legfontosabb alapanyaga.\n\n\nGYÁRTÁSI FOLYAMAT\n\n\nA nyers kakaóbab szárítása → tisztítás és válogatás → pörkölés → rostálás → őrlés → finomítás → sterilizálás → szűrés → préselés → törés → porítás és szűrés → csomagolás\n\n\n\n\nIsmertetők, receptek, cikkek, hivatkozások\n\n\n\n\n\n\n\nA kakaópor 11 egészségügyi és táplálkozási előnye\n\n\n\n\n\n\n\nAdagolás, javasolt felhasználás, tárolás\n\n\n\nEgy adag = 10-15 g\n\n\nÍzlés szerint\n\n\nTárolás: Jól zártan, száraz, hűvös, fényvédett helyen\n\n\n\nNyilatkozatok\n\n\n\nALLERGÉNEK\n\n\nIgazoljuk, hogy a termék nem tartalmaz olyan anyagokat, amelyek allergiát vagy intoleranciát okozhatnak összetevőként vagy keresztfertőződés útján a 1169/2011/EU rendelet II. mellékletében felsorolt allergének alapján. Kérjük, vegye figyelembe, hogy ez a kijelentés a termék gyártójának tájékoztatásán alapul.\n\n\nHITELESÍTÉS\n\n\nA termék 100% -ban természetes és nem tartalmaz olyan adalékanyagokat, mint cukrok, savak, színezékek, tartósítószerek stb.\n\n\nGMO MENTES\n\n\nA termék genetikai módosítástól mentes. Folyamatszabályozás van érvényben annak biztosítására, hogy a géntechnológiailag módosított anyagokkal való véletlen szennyeződés ne történjen. A termék nem szerepel a géntechnológiával módosított élelmiszerekről és takarmányokról szóló 1829/2003/EK és 1830/2003/EK rendeletekben.\n\n\nROVARIRTÓK\n\n\nA termék megfelel a 834/2007/EK tanácsi rendeletben (és az azt követő módosításokban) meghatározott követelményeknek. Szintén megfelel a Soil Association szigorú ökológiai gazdálkodási szabványainak. A gyártási folyamat során a termék és a csomagolóanyag nem érintkezik peszticidekkel vagy növényvédőszer-maradványokkal. Peszticideket nem tárolnak a helyszínen és nem használják a gyártási vagy raktározási területeken.\n\n\nSUGÁRZÁS\n\n\nA termék nem besugárzott és megfelel az EU 1999/3/EC rendeletének.\n\n\nBSE NYILATKOZAT\n\n\nA termék kizárólag növényi eredetű és nem tartalmaz állati eredetű összetevőket. Nem állati eredetű és nem került kapcsolatba állati eredetű összetevőkkel.\n\n\nOLDÓSZEREK\n\n\nA gyártási folyamat során oldószerhasználat nem történt.\n\n\nNEMKÍVÁNATOS ANYAGOK SZINTJE\n\n\nA termék szigorúan ellenőrzött gyártási folyamata biztosítja, hogy a nemkívánatos anyagok (nehézfémek, PAH, mikotoxinok stb.) szintje az uniós jogszabályok által meghatározott határérték alatt maradjon (2073/2005/EK, 1881/2006/EK rendelet és módosításai), beleértve az EFSA által az élelmiszer-szennyező anyagokra vonatkozó ajánlásokat.\n\n\nÁLLATKÍSÉRLETI NYILATKOZAT\n\n\nA termékkel kapcsolatban semmilyen állatkísérlet nem történt.