Készítsd el Te magad a gyermekek kedvenc édességét!\n\n\n\n\n\n Nincs több mû és ártalmas hozzávaló, csak az általad válogatott alapanyagok.\n\n\n\n\n\n Pénztárcabarát megoldás.\n\n\n\n\n\n\n\n\n\n\n\n\n\n Gyermeked odavan a gumimacikért?\n\n\n\n\n Gondoltál már arra, hogy mit tartalmaz egy-egy ilyen zacskó finomság?\n\n\n\n Megsúgjuk: nem sok egészséges hozzávalót.\n\n\n Hiszen ezek az ellenállhatatlan ínyencségek tartósítószert, káros színezékeket és ízfokozókat rejtenek magukban. Nem hangzik túl biztatóan, ugye?\n\n\n Azonban mielõtt végleg megfosztanád csemetédet színes kis kedvenceitõl, a KütyüBazárnak van egy jó híre!\n\n\n\n Mostantól Te is elkészítheted otthonodban a gumimacikat!\n\n\n\n A házi gumicukor készítõ formával ezentúl egészségtudatosabban elégítheted ki gyermeked gumicukrok iránti szenvedélyét. Nincs több mesterséges hozzávaló, csak az általad választott természetes alapanyagok.\n\n\n Ráadásul nemcsak a lurkók egészségére lesz pozitív befolyással a formára való átállás, de pénztárcádra is kedvezõen fog hatni. Felejtsd el örökre, hogy vagyonokat hagysz a boltokban néhány csomag nyalánkságért cserébe. A kütyünek hála fillérekbõl állíthatsz elõ egyszerre akár 50 db mosolygós gumimacit is.\n\n\n\n\n\n\n\n A Gumicukor forma tulajdonságai:\n\n\n\n Anyag: szilikon\n\n\n Méret: 17.5 x 13 cm\n\n\n 50 db maci formával\n\n\n Könnyen tisztítható\n\n\n Szín: véletlenszerû\n\n\n\n Mit rejt a termék doboza?\n\n\n\n 1 db Gumicukor forma, házi gumicukor készítõ, gumimaci forma\n\n\n 1 db Adagoló\n\n\n\n\n\n\n\n\n\n\n\n\n\n\n\n\n\n Így készítsd el saját gumimacidat!\n\n\n\n\n Hozzávalók:\n\n\n\n 200g gyümölcs (eper, málna, barack, meggy stb.)\n\n\n 2.5dl víz\n\n\n 1ek citromlé\n\n\n 4tk zselatin vagy agar-agar(növényi zselatin)\n\n\n\n Elkészítés:\n\n\n\n Egy turmixgéppel keverd össze az összes hozzávalót a zselatin kivételével addig, amíg teljesen sima nem lesz az elegyük. Ezt követõen tedd fel közepes lángra. Amikor már forr a keverék, fokozatosan adagold hozzá a zselatint. Közben folyamatosan kevergesd, nehogy becsomósodjon. Mindaddig fõzd, amíg a zselatin teljesen el nem olvad. Ha ez megtörtént, szûrd le, hogy biztosan ne maradjon benne gyümölcs vagy zselatin darabka.\n\n\n Ezután már csak a formába kell öntened és kb. 6 órán át pihentetned a hûtõben. Amikor pedig megdermedtek a macik, egyszerûen csak pattintsd ki és már fogyaszthatóak is!\n\n\n\n Természetes, egyszerû és gazdaságos!