SZÁLLÍTÁS: 3 darabtól INGYENES\nFIZETÉS: utánvéttel\n\nAz Inka Sweet formula 5 év mikrobiológiai kutatás eredménye. Nem találsz hozzá hasonlót a boltok polcain, mert egy új funkcionális szuper édesítőszer, amely nem csak édesít, hanem táplálja és tisztítja is a tested, sőt, hosszú távon képes optimalizálni a szervezeted működését (nézd meg a képeket).\n\nAzok a fogyasztóink, akik hosszú távon és rendszeresen használták az Inka Sweetet különböző pozitív hatásokról számoltak be:\n\nreflux enyhülése vagy teljes megszűnése\nfarkasétvágy megszűnése\nsavasság, puffadtság csökkenése\nanyagcsere és emésztés javulása\nvérnyomás és vércukorszint normalizálódása, stb.\n\nIsmersz valakit közelebbről, aki imádja az édességet? Ha igen, lepd meg egy Omega 4x-el. Gondolj bele, ez igen értékes ajándék lehet a számára, mert vissza adsz neki egy gyerekkori élvezetet: édesség nassolás bűntudat nélkül. Amennyiben több ilyen ismerősöd is van, használd ki, hogy 3 darabtól ingyen házhoz is szállítjuk neked ;)\n \nFogyasztóink írták\n \n\n“Nem tudom van-e ajánlott napi beviteli mennyiség, feltételezem jóval többet viszek be a kelleténél, ennek ellenére semmi negatívumot nem tudnék mondani, sőt sokféle ízt felerősít (pl. süteményekben a vaníliát és a citromot is jobban kiérezni).”\nSzabó Viki\n\n“Szemben a cukoralkoholokkal nem puffaszt, kifejezetten jól érzem magam a fogyasztása után, sőt, a tejallergiám ellenére most a túrós sütit is meg tudtam enni gyomorrontás nélkül…”\nS. Tibor\n\n“Feltételezem az emésztőrendszerre is jó hatással van. Az én édességfogyasztásom mellett (napi másfél rúd csokis kalács simán lecsúszik ?) semmi mellékhatás…”\nMagdi\n\n“Vártam mint a messiást és egyáltalán nem csalódtam, végre nem kell választanom, hogy egészséges vagy finom édesítőt válasszak. Még egyszer nagyon köszönöm és drukkolok, hogy jó sok vevőtök legyen!”\nJónás Klara\n\n"Picit féltem ettől a stevia por változattól, főleg a kelt tésztáknál (sokszor örül az ember lánya ha cukorral megkel) viszont pozitívan csalódtam, ilyen szép kelt tésztát még cukorral sem sikerült sütni.\n\nÉrdekes, hogy a dextróz ellenére ettől soha nem égett a gyomrom. Pedig régen ha ekkora mennyiséget megettem sütiből, már égett a gyomrom. Szuper jók vagytok, én is igyekszem mindent megosztani, hogy minél többen tudjanak róla.\n\nElképesztő, hogy mennyivel kevesebb kell belőle, ráadásul sikerült nekem is leszokni a cukorfüggőségről, sok rossz tünet megszűnt a gyakori fejfájástól a gyomorégésen át a rossz alvásig (azóta beájulok, rögtön elalszom).\n\nÉn is szoktam mérni néha a cukromat anyuéknál, evés után egy-két órával csak 5 vagy 5.1, ez biztosan a stevia jó hatása. Szerintem árban sem rossz, főleg ha azt nézem, hogy egyedül fogyasztottam vagy 10 kg cukrot havonta."\nKókai Kata\n\n“Egy cukoralkoholos édességgel ennek a negyedétől is felpuffadnék, cukrozott sütiktől pedig már égne a gyomrom, ezzel a stevia porral meg semmi…”\nGyorkó Zoltan\n\n“Mellékízt süteményeknél, főtt ételnél abszolút nem éreztem. Az adagolást eleinte picit nehéz volt eltalálni, kelt tésztánál elég volt a receptben írt cukormennyiség tizede…”\nJudith\n\n“Szinte nincs semmi problémám a cukorral, imádom. Nagy baja, hogy nagyon hizlal és ha beeszem belőle már szédülök tőle. Nyilván az egekbe lövi a cukorszintem.\nMinden édességet szeretek, legyen az keksz, nápolyi, süti, csoki, puding, shake, üdítő, lekvár… Fontos, hogy édes legyen.\n\nAz édesítőszerek rosszabbak mint maga a cukor, tehát azokat kilőttem. A xilit és a nyírfacukor kikészíti a gyomromat, nagyon erős refluxot okoz, valószínű a gyártástechnológia miatt. Kipróbáltam több Stevia készítményt is, de magas ára miatt a por alak megfizethetetlen volt és mindegyiknek volt mellékíze.\n\nAz inkasweetet használom több hónapja, íze a cukorhoz hasonló élményt ad. A reggeli kávémhoz a felvert tejhabban tökéletesen elkeveredik és olyan mintha egy selymes tejszínhabot iszogatna az ember. Kipróbáltam pudingban, sütikben, gyümölcsszószokban, italokban… Én nagyon édesen szeretek mindent, ezt most büntetlenül meg is tehetem.”\nSándor Boldizsár\n\n“41 évesen diagnosztizáltak nálam 1 típusú cukorbetegséget. Az étrendem emiatt teljesen megváltozott, a korábbi féktelen „zabálásokat” felváltotta a tudatos, szénhidrát (ch) számolós táplálkozás. Egy cukorbetegnek erről felesleges bármit is mondani, mert tudja, de egy nem cukorbetegnek röviden talán annyit lehet: meg van szabva, hogy napi szinten mekkora szénhidrát fogyasztható étkezésenként az előre beállított inzulin mennyiséghez.\n\nA cukor teljes száműzése mellett folyamatosan kívántam az édes ízt, aminek pótlása korábban nem okozott gondot.\n\nAz Inka Sweet-en keresztül ismertem meg a steviát, melyet folyamatosan bevonva az étrendembe teszteltem. Kezdetben teába, süteményekbe tettük számolva a ch mennyiséget, folyamatosan mérve a vércukor szintet. Később már szinte minden ételbe belekerült, mert amellett, hogy az íze nagyon kellemes az volt a tapasztalatom, hogy nem emelte meg a vércukromat egyáltalán, sőt pótolnom kellet a ”hiányzó” mennyiséget. Ma már eljutottam arra a szintre, hogy az Inka Sweet steviát egyáltalán nem számolom bele az adott étkezéshez előírt szénhidrát limitbe.\n\nKislányom 14 hónaposan lett cukorbeteg, most 5 éves lesz, és nála is hasonló tapasztalatokat szereztünk a stevia bevonásával az étrendjébe.”\nHaselbach Feri\n\n“1 éve kaptam először kipróbálásra az Inka Sweetet. Azóta gyakorlatilag minden ételben, amiben korábban cukrot használtunk, ezt az édesítőszert használjuk. Először kicsit furcsa volt megszokni, ki kellett tapasztalnunk, hogy mibe milyen mennyiséget kell tenni. Én teljesen letettem a cukrot. Teában, kávéban, süteményekben, minden ételben, Inka Sweettel váltottam ki.\n\nAzt tapasztaltam, hogy a vércukrom 12 – 13 helyett a már elfogadható 4,5 – 5 között állandósult, aminek nagyon örülünk, mert csökkenteni tudtuk a gyógyszer mennyiségét. A vérnyomásom egészségesebb szintet mutat, és a fizikai állapotom is jónak mondható a koromhoz képest (72 éves múltam).\n\nAz inka Sweet használata mellett tény, hogy teljes étkezési reformot vezettünk be (szénhidrát és fehérje csökkentése, cukor kiiktatása). Komoly szerepe van az Inka Sweetnek abban, hogy mindezt végre tudjuk hajtani. Magas volt a cukrom, a vérnyomásom, veseelégtelenségem van, ez utóbbi is szerencsére pici javulást mutat.\n\nÍgy tehát magamnak is, és a hozzám hasonló egészségügyi problémákkal küzdőknek is tiszta szívvel tudom ajánlani az Inka Sweetet a cukor kiváltására. Ami az ízét illeti, most a hétvégén jöttek köszönteni a gyerekek, madártejet csináltam nekik, és a két kis unokánknak egyáltalán nem tűnt föl, hogy nem cukorral készült, örömmel fogyasztották.”\nDeák Géza\n\n“Az összes karácsonyi sütit az Inka Sweet Steviával sütöttem, az eddigi legjobb édesítőszer, amivel találkoztam és talán az egyetlen, ami nem okozott hasmenést. Tényleg nincs semmiféle mellékíze és – bár az ára kicsit borsos – nagyon takarékos.”\nGyepes Gabojsza\n\n“Sziasztok!\nArra gondoltam, hogy megosztom Veletek a pozitív tapasztalatainkat az Inka Sweet Steviáról. Enyhe fokú inzulinrezisztencia miatt minimálisra kellett csökkentenem a cukorbevitelt, és terápiás ajánlásra teljes kiőrlésű zabot reggelizni gyümölcsökkel.\nBe is szereztem zabot, egyelőre mirelit erdei gyümölcsöket, az Inka Sweet Steviát és fahéjat. A fiaim is meg akarták kóstolni, és annyira ízlett nekik, hogy azóta csak ezt reggelizünk. A túrós tésztára is bevetettük az Inka Sweet Steviát, és nagyon ízlett a nagyobbik fiamnak, akivel mi édesen szeretjük.\nÉrdekes még, hogy bár másfél hónapja járunk edzőterembe heti 3 alkalommal, mégis most kezdett a testsúlyunk csökkenni, mikor beépítettük az étkezésünkbe. Köszönjük! Üdv: Ágcsi”\nÁgcsi