Lepd meg szeretteidet egy igazán különleges vendégváró süteménnyel!\n\n\n\n Tökéletes ajándék háziasszonyoknak és cukrászoknak egyaránt,\n\n\n\n Készíts egyedi sütiket!\n\n\n\n\n\n\n\n\n\n\n\n\n Szeretsz a konyhában sürögni-forogni?\n\n\n\n\n Imádod a karácsonyi elõkészületek folyamatát és a konyhából áramló finom sütemények illatát?\n\n\n\n Akkor a Karácsonyi mintás sodrófa kihagyhatatlan termék számodra,\n\n\n Használatával szebbnél szebb ünnepi, karácsonyi, hópelyhes vagy akár rénszarvasos mintájú süteményeket készíthetsz, A mintáról a mintás nyújtófa gondoskodik, a sütemény formáiról pedig Te magad dönthetsz,\n\n\n Kedveskedj különleges és egyedi finomságokkal a családtagjaidnak, garantáltan le fogod nyûgözni õket!\n\n\n Sütni imádó háziasszonyoknak, cukrászoknak kedves ajándék,\n\n\n\n\n\n\n\n A Karácsonyi mintás sodrófa tulajdonságai:\n\n\n\n 4 különbözõ minta közül választhatsz\n\n\n Méret: 35 cm\n\n\n Anyag: fa\n\n\n\n Mit rejt a termék doboza?\n\n\n\n 1 db Karácsonyi mintás sodrófa, mintás nyújtófa, kekszmintázó sodrófa\n\n\n\n\n\n\n\n\n\n\n\n\n\n\n\n\n\n\n\n\n OLVASD EL A KÜTYÜVEL KAPCSOLATOS BLOGCIKKÜNKET!\n\n\n\n\n\n\n\n\n\n Tippek a tökéletes karácsonyi süti mintázásához, elkészítéséhez:\n\n\n\n\n Hozzávalók:\n\n\n\n 50 dkg liszt\n\n\n 20 dkg kristálycukor\n\n\n 30 dkg sós vaj\n\n\n\n Elkészítése:\n\n\n\n 1, Keverd habosra a cukrot a vajjal, \n\n\n 2, Adj hozzá lisztet és a robotgép segítségével/gyors kézmozdulatokkal gyúrj belõle egynemû tésztát, \n\n\n 3, Csomagold folpackba és tedd a hûtõbe minimum 1-2 órára, \n\n\n 4, Vedd ki a hûtõbõl a nyers tésztát, \n\n\n 5, Alaposan lisztezett felületen nyújtsd ki 2-3 milliméter vastagra a tésztát és erõteljes mozdulatokkal mintázd meg a mintás sodrófával, \n\n\n 6, Sütõpapírral bélelj ki két sütõlemezt, helyezd rá a kekszeket és tedd vissza 10 percre a hûtõbe, \n\n\n 7, Melegítsd elõ a sütõt 180°C fokra, \n\n\n 8, Vedd elõ a sütõlemezeket a hûtõbõl és tedd be sülni a süteményeket, \n\n\n 9, Süsd készre õket 20 perc alatt, amíg éppen világosra nem sülnek,\n\n\n Ajánlatos több adagban nyújtani a tésztát, mert kisebb darabbal könnyebb lesz dolgoznod, Ha nincs otthon sós vaj, a nyers tésztához adj kb, egy kiskanál finom szemcsés sót, Sótlan vajjal készítve kiváló alaptésztát fogsz kapni, amelyet bátran variálhatsz aromás õrölt fûszerekkel, mint pl,: vanília, fahéj, kardamom, gyömbér, fahéj stb, Gasztroajándéknak tökéletes csokis kekszet is készíthetsz belõle egyszerûen: a kekszek nem mintás felét mártsd vízgõz felett olvasztott, kevés étolajjal kevert csokoládéba és sütõpapíron hagyd megszáradni,