Összetétel: Makréla, olívaolaj, piri-piri, só\n\nAllergének: (4) hal\n\nÁtlagos tápérték 100 g termékben:\n\n Energia: 818 kJ / 195 kcal\n Zsír: 10,2 g\n Szénhidrát: 0,0 g\n Fehérje: 24,6 g\n\nFelbontás után hűtőben, maximum 1 napig tartható.\n\n \n\nTudj meg többet a Tricana márkáról ide kattintva!\n\n \nTudtad?\nA makréla igen gazdag vitaminokban, többszörösen telítetlen zsírsavakban és ásványi anyagokban is. Omega-3 és Omega-6 zsírsavakat is tartalmaz, valamint A, B6, B12, C, D, E és K-vitaminokat is. Kalcium-, vas-, magnézium-, kálium- és szeléntartalma is magas. Számos, egészségünkre gyakorolt pozitív hatással bír.\n\nHozzájárul a sejtek egészségének megőrzéséhez\nA makrélában található Q10 koenzim javítja a sejtek egészségét, anyagcseréjét, csökkentheti egyes daganatos megbetegedések kockázatát. A makrélában található B12-vitamin és szelén szintén hasznosnak bizonyult a rákos megbetegedések kezelésében.\n\nImmunerősítés\nA makréla fogyasztása erősítheti az immunrendszert is, javítja az ellenállóképességet egyes betegségekkel szemben. Az Omega-3 zsírsavak bizonyítottan gyulladáscsökkentő hatással bírnak, segítenek az arthritis kezelésében is, csökkentik a szívbetegségek kockázatát.